tisdag 11 december 2012

SKolDag FörR

♥Vi har haft skoldag förr! Det var jätte roligt♥
Allt började med att vi fick information om att vi skulle ha skoldag förr och att vi skulle ha på oss kläder som var/såg gamla ut!
Nästa dag hade en del killar på sig shorts och en kort ärmad tröja Men sedan fick vi gå ner till personal rumet och flickorna fick ta på sig tunickor och något som jag redan har glömt:)
Och killarna fick ha på sig shortor och kepsar som emil i löneberga ungefär.
Jag och några andra trodde att när vi gick ut på rast att vi skulle bli utskratade men tvärt om alla sa: Lycko er!!! Men gissa om det var varmt på rasterna ja gud va varmt det var vi dog nästan jo jag lovar vi dog nästan av svett!!! När vi hade lektion så så tog ninna fram en slags skrift om alla regler. Efter att vi hade lärt oss reglerna så var det dags för väll skrivning med bleck penna. Det var riktigt strängt med att det inte skulle vara klumpar på paperet. Men så klart så räckte inte alla bläck pennor åt alla så dem som inte hade fått en bleck penna skulle få en mini svart travla och en krita och sist men faktiskt läskigast var det.... hartasssom vi skulle sudda med. Stackars hare!!!! och med allt detta så skulle vi skriva på skriv still men ninna skrev på tavlan hur man skulle skriva på skriv still och så ritade hon bokstäver på skrivstill så klart! När det entligen vardags för lunck så gick vi inte till matsallen och satte oss på hårda stolar utan vi satt ute på gräset och satte oss på det mjuka gräset. Vi fick mat i påsarna och i påsarna låg det macka,korv,äpple, ägg och så fick vi bullar av hanada och joulianas mamma och ullarna var så otroligt goda. när vi äntliggen fick ta av oss tunickorna och saken som vi hade på huvudet så var det många som hade lite svätt i pannan ockej da mycket svätt i pannan. Men vips så var den roliga dagen över jag tror nog att alla skulle vilja göra detta en gång ♥till♥

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar